Förarna

Förare

Välkommen att jobba i vårt växande team tillsammans med branschproffsen. Du har tillgång till stöd från hela vår personal vad gäller både det tekniska och alla andra praktiska frågor. Genom oss har du dessutom möjlighet att utbilda dig och avlägga yrkesexamen eller delar av examen som behövs för att operera olika maskiner. Skicka dina kontaktuppgifter och en kort beskrivning om dig och din erfarenhet till adressen eller ring Markku Lehkonen på +358 44 241 6552.

Företag

Behöver du yrkeskunniga förare för korta eller långa inhopp, att jämna ut ackumulerad övertid eller fast anställning? Vi kan även erbjuda förarbehovet för hela projektet som opereringstjänst, vilket gör att du slipper bekymra dig över personalresurserna. Genom oss hittar du en lösning som passar din situation.

En noggrann och fackkunnig planering bildar grunden för säkert utförande av alla slags lyft.

Vi kan producera planer skriftligt och som CAD-ritningar med hjälp av planeringsprogram.

Vi har en gedigen erfarenhet och kompetens av projektarbete, och vår personal har deltagit i Finlands största projekt inom industri och byggnation. Vårt specialområde är administration av lyftarbeten, vilket utöver opererandet av maskiner även omfattar allokering av det nödvändiga lyftmaskinerna på det sätt som är mest effektivt för kunden.

Vi använder oss av ett lämpligt ERP-system för projektledning.

Kontakta oss