HAKU KÄYNNISSÄ!

Huippumahdollisuus elämäsi muutokseen! Uudenvuoden jälkeen alkava ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinnon koulutuksen haku on yhä käynnissä! 

Koulutus alkaa 21.1 - 1.2.2019 lähiopetusjaksolla Vantaalla ja jatkuu käytännönharjoitteluna ja koneopetusjaksoina mm. E.Helaakosken Porvoon toimipisteessä. Koulutuksen kesto määräytyy osaamisesi mukaan, mutta kestää yleensä 5-6kk harjoittelujaksoineen eli valmistut juuri sopivasti alan kiireisimpään aikaan, jolloin pääset heti tositoimiin. Koulutuksessa on mahdollisuus suorittaa tutkinnon osa, joka antaa ajoneuvonosturinkuljettajan pätevyyden. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Kainuun Ammattiopiston, Rentop Oy:n ja alan nosturiyritysten kanssa.

Alalla on nyt hyvät työllistymismahdollisuudet!

Hakea voit seuraavasta linkistä, josta löytyy myös lisätietoa: https://www.kao.fi/koulutukset/maarakennusalan-ammattitutkinto-ajoneuvonosturinkuljetuksen-osaamisala-paikka-avoin/

Lisätietoa ja ohjeita hakuun antaa Kainuun ammattiopisto / Pekka Tervo +358 44 7974841  pekka.tervo@kao.fi tai Lauri Lauhikari (Rentop Oy training) / 040 5171847

 

Kuvassa edellisen kevään kurssilaisia...

Koulutus rentop

 

 

 

 

 

Rentop Oy

Rentop on Suomen suurin nostoalan henkilöstövuokraukseen, koulutukseen, suunnitteluun ja projektijohtamiseen erikoistunut yritys.

Toimimme kansainvälisesti, mutta päätoimintamme sijoittuu Suomeen ja muihin pohjoismaihin.

Vahvasti kasvava yrityksemme tarjoaa toimeentulon yli viidellekymmenelle nostoalan ammattilaiselle ja koulutamme jatkuvasti uusia työntekijöitä asiakasyrityksillemme.

Ammattitaitoisille kuljettajillemme mikään työkone ei ole liian pieni tai liian iso. Pystymme operoimaan koneet kurottajista aina markkinoiden suurimpiin telaristikkonostureihin.

Koulutus

Rentop Training tarjoaa kattavasti koulutuksia nostoalalle. Koulutamme mm. ajoneuvonosturin-, kuormausnosturin-, kurottajan- sekä torninosturinkuljettajia.

Tutkintoon tai tutkinnon osiin johtavat koulutukset tarjoamme yhdessä Kainuun Ammattiopiston kanssa. Lisäksi koulutustarjontaamme kuuluu nostotyönvalvoja-, alamies/taakan kiinnittäjäkoulutuksia.

Räätälöimme ja henkilökohtaistamme koulutuspakettimme joustavasti tilaajayrityksen ja oppilaidemme tarpeiden mukaan. Koulutuksissamme korostuu kouluttajiemme omakohtainen käytännön kokemus ja alan tuntemus, joita taas pedagoginen työote tukee.

 

Huom! Tällä hetkellä haku käynnissä uusiin koulutuksiin! Lue lisää:

https://www.rentop.fi/fi/yritys/ajankohtaista/436-uutinen-1

                                                          Koulutus rentop

Ajankohtaista

  • 15-12-2018
    HAKU KÄYNNISSÄ! Huippumahdollisuus elämäsi muutokseen! Uudenvuoden jälkeen alkava ajoneuvonosturinkuljettajan ammattitutkinnon koulutuksen haku on yhä käynnissä!  Koulutus alkaa...
  • 06-03-2018
    Rentop Oy Rentop on Suomen suurin nostoalan henkilöstövuokraukseen, koulutukseen, suunnitteluun ja projektijohtamiseen erikoistunut yritys. Toimimme kansainvälisesti, mutta päätoimintamme...
  • 23-01-2018
    Koulutus Rentop Training tarjoaa kattavasti koulutuksia nostoalalle. Koulutamme mm. ajoneuvonosturin-, kuormausnosturin-, kurottajan- sekä torninosturinkuljettajia. Tutkintoon tai tutkinnon osiin...