Kuljettajat

Kuljettaja

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme työskentelemään yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Käytettävissäsi on koko henkilöstömme tuki, niin teknisissä kuin muissakin käytännön asioissa. Kauttamme on mahdollisuus kouluttautua ja suorittaa myös eri koneiden operointiin vaadittavia ammattitutkintoja tai tutkinnon osia. Laitathan yhteystietosi ja lyhyen kuvauksen itsestäsi ja kokemuksestasi osoitteeseen tai soita Markku Lehkoselle +358 44 241 6552.

Yritykset

Tarvitsetko ammattitaitoista kuljettajaa lyhyeen tai pitkään tuuraukseen, tasoittamaan ylityökertymiä tai vakituiseen työsuhteeseen. Voimme myös tarjota operointipalveluna koko projektin vaatiman kuljettajatarpeen, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia henkilöstöresursseista. Meidän kauttamme löydät tilanteeseesi sopivan ratkaisun.

Kaiken turvallisen nostamisen pohjana on huolellinen ja ammattitaitoinen suunnittelu.

Pystymme tuottamaan suunnitelmat kirjallisena sekä suunnitteluohjelmien kautta kuvallisina CAD-suunnitelmina.

Meillä on vahva kokemus ja osaaminen projektityöskentelystä ja henkilöstömme on ollut mukana Suomen suurimmissa teollisuuden ja rakentamisen projekteissa. Erikoisalaamme on nostotöiden hallinta, johon kuuluu myös tarvittavan nostokaluston resurssointi tilaajalle tehokkaimmalla tavalla yhdessä koneiden operoinnin kanssa.

Käytössämme on alaan soveltuva projektinhallinnan ERP-järjestelmä.

Ota yhteyttä